Després de dotze anys participant en La Competència de RAC1, la periodista Natza Farré s'ha convertit en un referent del feminisme a Catalunya gràcies a la seva manera d'informar en clau d'humor. El 2019 va obtenir el Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya i ha publicat els llibres "Curs de feminisme per microones" i "Que no t'expliquin contes". També és comissària de l'exposició «Feminista havies de ser», que es va estrenar al setembre al Palau Robert de Barcelona.
Després de dotze temporades de La Competència, ha decidit deixar-ho i el motiu es que ella és molt obsessiva i perfeccionista; volia anar-se'n del programa amb la sensació d'haver deixat el llistó ben alt, perquè li molesta que les coses s'acabin desgastant i deixar de fer-les tan bé com al principi. A La Competència ho han fet molt bé durant aquests anys i està segura que continuarà essent un programa boníssim sense la seva participació. “Em sembla molt feminista saber parar o agafar aire quan ho necessites, i més en aquests temps tan difícils."
Natza Farré es la veu del feminisme a la ràdio, pero ara que ja no està en aquest mitjà s’ha de buscar a qualsevol persona perquè segueixi amb aquest fet tan necessari a la societat, cada vegada hi ha més persones amb ganes d’escoltar aquesta tipologia de programes.
Ens comenta que el motiu pel qual no hi ha dones dirigint programes es degut a que tots els que prenen decisions són homes. Les dones omplen les redaccions, però els llocs de poder els ocupen els homes. Per raons culturals i el masclisme imperant en l'educació que s’ha rebut, les dones trien maneres de viure centrades en la part personal i no pas en la professional. Aquest és un dels problemes del feminisme; mentre que les dones acaben cansades de competir, ells sense lluitar aguanten en els llocs de treball molt més, ja que el món públic està fet per als homes.
http://https://www.instagram.com/reel/C58XjsfoCx4/?igsh=MWRwOWR2ZGdrOTljbw==