Cultivació d'hortalisses
Petit Plà
Aquesta empresa està situada a Palafolls, dins de la província de Barcelona, i s'encarreguen de donar el millor tracte a les hortalisses que cultiven a través de la plantació, la recol·lecció i la post-collita. Ells mateixos es defineixen com una empresa on els agrada fer créixer als seus productes per poder fer-te'ls arribar.
Cultivació d'hortalisses
Aquesta empresa està situada a Palafolls, dins de la província de Barcelona, i s'encarreguen de donar el millor tracte a les hortalisses que cultiven a través de la plantació, la recol·lecció i la post-collita. Ells mateixos es defineixen com una empresa on els agrada fer créixer als seus productes per poder fer-te'ls arribar.
Més Fresc Que Mai
Botiga de productes
A Més Fresc que Mai s’encarreguen d’enciar a domicili els prodctes frescs que tu vulguis de petits productos de la nostre terra. Aquests productors son artesanals i de proximitat i es dediquen al sector de les fruites, verdures, hortalises, formatges, iourts, vins i cavas.
Botiga de productes
A Més Fresc que Mai s’encarreguen d’enciar a domicili els prodctes frescs que tu vulguis de petits productos de la nostre terra. Aquests productors son artesanals i de proximitat i es dediquen al sector de les fruites, verdures, hortalises, formatges, iourts, vins i cavas.
Olis Can Català
Explotació d'oliveres
L'empresa Olis Can Català és una explotació familiar d'oliveres on produeixen olives combinant les tècniques tradicionals amb la innovació i la formació. A més, també venen els seus productes a la seva botiga en línia.
Explotació d'oliveres
L'empresa Olis Can Català és una explotació familiar d'oliveres on produeixen olives combinant les tècniques tradicionals amb la innovació i la formació. A més, també venen els seus productes a la seva botiga en línia.
El Tossalet
Producció de melmelades, conserves i productes naturals
A l'empresa El Tossalet es dediquen a la producció de melmelades, conserves i productes naturals. Les conserves i les melmelades es produeixen amb les fruites i hortalisses que cultiven. A més, també pots visitar la finca i comprar els seus productes.
Producció de melmelades, conserves i productes naturals
A l'empresa El Tossalet es dediquen a la producció de melmelades, conserves i productes naturals. Les conserves i les melmelades es produeixen amb les fruites i hortalisses que cultiven. A més, també pots visitar la finca i comprar els seus productes.
Pla de Morei
Cultiu i producció de vins
La finca de Pla de Morei es localitza al terme municipal de La Torre de Claramunt. Està formada per unes 85ha de cultiu, entre blat i vinya. El 100% del raïm per elaborar els vins, prové de les seves vinyes, situades totes al voltant del celler.
Cultiu i producció de vins
La finca de Pla de Morei es localitza al terme municipal de La Torre de Claramunt. Està formada per unes 85ha de cultiu, entre blat i vinya. El 100% del raïm per elaborar els vins, prové de les seves vinyes, situades totes al voltant del celler.
Torclum
Cultiu d’oliveres, producció i venta de productes
Són una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès que porta generacions dedicades al cultiu de l'olivera. Actualment, controlen tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir el millor oli d'oliva verge extra (oove) ecològic de la seva terra.
Cultiu d’oliveres, producció i venta de productes
Són una petita empresa familiar de la Bisbal del Penedès que porta generacions dedicades al cultiu de l'olivera. Actualment, controlen tot el procés productiu, des del cultiu fins a la venda al consumidor final, per oferir el millor oli d'oliva verge extra (oove) ecològic de la seva terra.
Vins de Pedra
Producció de vi
VINS DE PEDRA és un projecte personal de Marta Pedra i és també un retrobament amb els seus orígens. L'olor del celler amb els vins fermentant, les mans negres tenyides de vi, el frenètic soroll de les ampolles quan s'etiqueten... Totes aquestes sensacions són retrobades per aquesta jove enòloga productora de vi.
Producció de vi
VINS DE PEDRA és un projecte personal de Marta Pedra i és també un retrobament amb els seus orígens. L'olor del celler amb els vins fermentant, les mans negres tenyides de vi, el frenètic soroll de les ampolles quan s'etiqueten... Totes aquestes sensacions són retrobades per aquesta jove enòloga productora de vi.